3D Homlokzattervezés

Építőipari költségvetés készítés

3D Homlokzattervezés

Külső homlokzatszigetelést tervez?
3D Homlokzattervezés magánszemélyeknek, tervezőknek, beruházóknak, kivitelezőknek, társasházaknak, közületeknek.

Árajánlatkérés

Társasház 3D Homlokzattervezés

  • Az igen gyors fejlődési folyamaton keresztülment számítógépes látványtervezés eredménye, hogy a mai világban élethű látványterv készíthető megfelelő tudással, tapasztalattal és az építészeti szoftverek magas szintű ismeretével.
  • A melléképületektől a Társasházakig, az ipari csarnokoktól a több milliárdos projektekig, az ikerházaktól a középületekig, azaz bármilyen épület homlokzatát megtervezzük, élethű 3D látványtervekkel illusztráljuk. Építéshez, értékesítéshez, tervezéshez, felújításhoz.
  • A külső felületek, szerkezeti lehetőségek, homlokzatburkolatok, színek, anyagok, minták megjelenítésére tökéletesen alkalmasak a 3D látványtervek, ugyanis kísérletezni lehet a különböző burkolatokkal, anyagokkal, színekkel, mintákkal, árnyékoló szerkezetekkel, növényekkel, a terasz kialakításának lehetőségeivel, nyílászárókkal és azok változataival. A megbízónak lehetősége van több variáció közül kiválasztani a legmegfelelőbb alternatívát.
  • Magas színvonalú 3D látványtervek készítését vállaljuk tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak, vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján.
  • Társasházaknak, Társasházaknak külső homlokzatszigetelés esetén a homlokzat megtervezésével, bizalommal forduljon hozzánk, homlokzati 3D látványtervek alkalmazásával, különböző variációk felsorakoztatásával segítjük a legjobb építészeti értékekkel rendelkező alternatíva megtalálását és kidolgozását.
  • Munkánk során mindenképp arra törekszünk, hogy az építtető minél valós, élet hűbb képet kapjon a tervezett épület homlokzatáról, annak hangulati világáról.
Árajánlatkérés