Társasház 3D látványtervezés

Szolgáltatásaink

Társasház 3D látványtervezés

Társasház 3D látványtervezés

A társasház felújítását, homlokzatszigetelését, korszerűsítését tervezik? Már engedélyeztette? Már építi? Szeretné prezentálni a lakógyűlés számára? El szeretné adni? Eladásra építi?
A tervezés, az elképzelés, az építés fázisában 3D képekkel meglehet jeleníteni a külső belső felületeket, szerkezeti lehetőségeket, színeket, anyagokat, cserép variációkat.

3D Csomagajánlataink

Társasház költségvetés készítés

Ikerházak árazott és árazatlan építési költségvetéseinek készítése, szaktanácsadás meglévő tervrajzok, vázlatrajzok, helyszíni felmérés alapján. Költségvetés készítés 25 éves szakmai tapasztalattal. Az elképzeléstől, a kivitelezés előkészítésétől akár a beruházás lezárásáig. Az építőipar összes szakiparában, a gépészettől a belsőépítészetig.

Bővebben

Építőipari költségvetés készítés

Társasház 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

Társasház 3D Homlokzattervezés

Külső homlokzatszigetelést tervez?
3D Homlokzattervezés magánszemélyeknek, tervezőknek, beruházóknak, kivitelezőknek, társasházaknak, közületeknek.

Bővebben

Tanulmányterv készítés

Tanulmánytervek készítését vállaljuk pályázatokhoz, publikációkhoz, új épület tervezéséhez, régi épület átépítéséhez, lebontásához. A tanulmányterv készítése az építészeti tervezés legelső szakasza, főként az építtető részére készül.

Bővebben

Tanulmányterv készítés

Családi ház 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

Kivetítőn történő tervegyeztetés

Igény esetén lehetőség van bemutatótermünkben, nagy kivetítőn történő tervegyeztetésre. Akár az egész család részt vehet a 3D-s tervek átnézésében, mint egy mozifilm, csak a vásznon a megálmodott épület látható. Be tudjuk együtt járni az épületet, tudjuk méretezni a helyiségeket, a bútorokat, meg tudunk nézni különböző design megoldásokat. A terv ön előtt és önnel együtt születik, az ön igényeire szabva.